Jump to content

Sklep stacjonarny Katowice/Chorzów

Recommended Posts

Witam,

Potrzebuje jutro kupić brew kit (najlepiej Coopers) na dzień ojca. Znacie jakieś sklepy stacjonarne w Katowicach bądż Chorzowie? A moze w jakiś marketach sprzedają? Wiem że swego czasu były w Auchan. Możę są w Tesco?

Centrum warzenia domowego piwa piwopiweczko.pl ;)http://www.piwo.org/topic/7981-sklep-w-internecie-wwwpiwopiweczkopl-ale-rowniez-stacjonarny-w-chorzowie/

Kolego trochę mało się postarałeś z szukaniem zaledwie kilka pozycji pod twoim tematem ;)

PS witamy na forum ;)

Edited by Lusterko87

• 6 years later...

piwopiweczko.pl może i jest nie byle jak zaopatrzony ale facet który tam obsługuje, (chyba właściciel) nie ma kompletnie szacunku do klientów. Jak będziesz miał problem z jakimś sprzętem lub surowcami od niego, jeśli w ogóle raczy odpisać, puści Cie na drzewo....taki ma sposób traktowania klientów.... To że ma się (póki co) konkurencyjne ceny to nie wszystko, w dzisiejszym handlu liczy się jakość obsługi oraz zaufanie klientów. Na razie w okolicy konkurencji nie ma i na tym opiera się jego chamska strategia ale mam nadzieje że to się szybko zmieni.  Z takim podejściem do klienta życzę mu krótkiej kariery i żeby mu każde piwo skisło..... 

Edited by bobrobrowar

W dniu 18.12.2019 o 20:14, bobrobrowar napisał:

piwopiweczko.pl może i jest nie byle jak zaopatrzony ale facet który tam obsługuje, (chyba właściciel) nie ma kompletnie szacunku do klientów. Jak będziesz miał problem z jakimś sprzętem lub surowcami od niego, jeśli w ogóle raczy odpisać, puści Cie na drzewo....taki ma sposób traktowania klientów.... To że ma się (póki co) konkurencyjne ceny to nie wszystko, w dzisiejszym handlu liczy się jakość obsługi oraz zaufanie klientów. Na razie w okolicy konkurencji nie ma i na tym opiera się jego chamska strategia ale mam nadzieje że to się szybko zmieni.  Z takim podejściem do klienta życzę mu krótkiej kariery i żeby mu każde piwo skisło..... 

Oj, oj - bardzo mocny wpis. Biorąc pod uwagę to, że jest to Twój pierwszy post to chyba przesadziłeś. Każdy może mieć dzień lepszy lub gorszy.

Jest przysłowie - nie życz komuś tego co Tobie niemiłe - to ostatnie zdanie, które napisałeś to już trochę przesadziłeś. Pamiętaj w  życiu dobro zawsze wraca, a złe życzenia też.

• 5 months later...

Ja tam złego słowa nie dam powiedzieć na kolegę Adama. Kupowałem u niego kilka lat temu i teraz powróciłem do warzenia i dalej kupuje. Zawsze szybko, solidnie i ci najważniejsze dobrze cenowo. Pozdrawiam sklep piwopiweczko. Polecam

• 9 months later...