waz Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dwa miesiące temu zrobiLem stouta owsianego 12 blg. Mam jeszcze jakieś 40 butelek. Wyszła kicha, piany brak, chmielu brak, wyszła gazowana woda a po przełknięciu delikatne smaki palonych słodów. Nie da się tego wypić. Tak myśle by jakoś przerobić np na świąteczne albo dodać zupke z cukru i chmielu czy też ekstraktu dokupić . Trzeba by odkapslować, dodać np ekstraktu, chmielu i przeprowadzić fermentację ponowną. Macie jakieś doświadczenie z takimi numerami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Uszlachetnić. Gotowego piwa to już nie poprawisz, chyba że sobie soku dolejesz do szklanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 albo kawy mocnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejler Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Żeby procenty się nie zmarnowały przedestyluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 chyba pójdzie w takim razie łyche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Łychy z piwa nie zrobisz... % da sie odzyskać ale przechodzą nieciekawe aromaty chmielowe. Trzeba oczyścić i jeszcze raz uzdatnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się