rad998 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 No witam piwowarkow dzis badz co badz nasze swieto... wiec wszystkiego najlepszego udanych wareczek i nieprzerwanej pasji dzis nie zalujcie sobie swojego piwka pozdrawiam ! ps. mam nadzieje ze tego watku nie przeoczylem. Po wpisaniu dzień piwowara w wyszukiwarce - nic nie znaleziono. Tak pisze bo sie lekko zdziwilem ze nic o tym nie piszecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 (edited) na browar.b daja rabat min 10% na słody do 31-05-2009 Edited May 25, 2009 by zico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 na browar.b daja rabat min 10% na słody do 31-05-2009 A kaj ty to widzisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 (edited) dzisiaj czytałem zaraz podeślę ci link na PW.. O q.....wa wycieli posta no wiem co czytałem . . Edited May 25, 2009 by zico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Nie wiem, co komu wycięli i co ma promocja do końca maja wspólnego z Dniem Piwowara, ale - na dziś promocja wisi specjalna, a do końca maja na słody strzegomskie też jest zamieszczona w odpowiednim dziale. Z przyczyn oczywistych nie zamieszczam linki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts