Jump to content

Potwierdzenie przeczytania PW

kolomar

Recommended Posts

Jak w temacie. Brakuje mi takiej opcji, jaka jest na browar.biz, że mogę zaznaczyć "ptaszek" "zażądać potwierdzenia odczytania wiadomości". Przyznam się, że samo słowo "zażądać" proponuje zastąpić np. poprosić, ale taka opcja jest moim zdaniem bardzo potrzebna i przydatna.

Jak w temacie. Brakuje mi takiej opcji, jaka jest na browar.biz, że mogę zaznaczyć "ptaszek" "zażądać potwierdzenia odczytania wiadomości". Przyznam się, że samo słowo "zażądać" proponuje zastąpić np. poprosić, ale taka opcja jest moim zdaniem bardzo potrzebna i przydatna.

Zawsze klikam "Nie" na taką prośbę. :tort:

Hejka,

Każdy prawie klika zawsze na nie. W mailach też się jest potwierdzenie, ale już bardziej z automatu. I niech tak będzie albo wcale, gdyż nie spełnia swojej roli.

Przyznam się, że samo słowo "zażądać" proponuje zastąpić np. poprosić, ale taka opcja jest moim zdaniem bardzo potrzebna i przydatna.

tylko po co ? jeśli ktoś będzie chciał to odpowie :D

No nie wiem... Trochę się czuję jakbym nie wiem co napisał. Potwierdzenie przeczytania wiadomości występuje na wielu forach, których jestem użytkownikiem, jak również we wszystkich szanujących się klientach pocztowych. Wniosek z tego, że zupełnie niepotrzebnie, bo nikt tego nie używa.. :rolleyes: Wniosek, czasem trzeba siedzieć cicho, bo wychodzi, że jest się jakimś odmieńcem, bo do tej pory za pomysłem jest 1 osoba (czyt. ja) a przeciw cała reszta, która się wypowiedziała w temacie.

No nie wiem... Trochę się czuję jakbym nie wiem co napisał. Potwierdzenie przeczytania wiadomości występuje na wielu forach, których jestem użytkownikiem, jak również we wszystkich szanujących się klientach pocztowych. Wniosek z tego, że zupełnie niepotrzebnie, bo nikt tego nie używa.. :rolleyes: Wniosek, czasem trzeba siedzieć cicho, bo wychodzi, że jest się jakimś odmieńcem, bo do tej pory za pomysłem jest 1 osoba (czyt. ja) a przeciw cała reszta, która się wypowiedziała w temacie.

Spokojnie trzeba się nauczyć przyjmować krytykę. Swoją drogą potwierdzenie przeczytania, budzi we mnie jakiś bunt, że ktoś będzie sprawdzał czy odczytałem czy nie. Dlatego o ile się nie machnę, to zaznaczam "nie wysyłaj". Jeżeli z treści wiadomości wynika, że nadawca oczekuje odpowiedzi, np. zadaje jakieś pytanie, no to odpowiadam.

skoro admin nie potrafi tego zrobić to co poradzimy

podpuszczanie admina ?

:D:beer:

A poważnie mówiąc, to rzeczywiście w przypadku tego forum, gdzie dodawanie nowej funkcjonalności, to przerobienie trochę linijek kodu a nie wciśnięcie "instaluj" jest problemem.