kopyr Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Witam piwowarów. Ze sporą częścią forumowiczów znam się z browar.bizu, z częścią widzę się po raz pierwszy. Zawsze to jedna więcej platforma do wymiany doświadczeń. Mój dorobek piwowarski zamyka się w 20 warkach, kilka tygodni temu stuknęły 3 lata mojemu browarowi. Mam nadzieję, że w tym sezonie dociągnę do 30 warek - tylko co na to moja Żona pozdrawiam i witam wszystkich kopyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ooo a to niespodzianka Witamy w skromnych progach Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Witam Kolegę fajnie że do nas zajrzałeś, mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej i oczywiście również liczę na wymianę doświadczeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 Ooo a to niespodzianka A co w tym takiego niespodziewanego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 A co w tym takiego niespodziewanego? Każdy nowy użytkownik, to miła niespodzianka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts