zbylon Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) Odkryłem, że naklejki z butelek odpadają pod wpływem słońca. Kilka dni temu wystawiłem na balkon dwie nadmiarowe kraty butelek sklepowych, którymi ostatnimi czasy mnie wszyscy zasypują . Już mi się w spiżarce nie mieściły. Dzisiaj mam tam full papierów a butelki gołe Oczywiście nikomu się to nie przyda, ale takie kacowe odkrycie z rana żem poczynił dori Edit - zmiana tematu Edited July 22, 2009 by dori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 No to fajnie! Mi się przyda parę takich butelek bo mam niedobory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 (edited) Wydaje mi się, że to efekt namoczenia tych butli przez ulewę a potem wyprażenia ich na słońcu :] edit elroy: jeżeli chcesz dodać jakąś myśl do wcześniejszej wypowiedzi, możesz edytować swojego posta. Edited July 18, 2009 by elroy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts