Jejski Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Bardzo rzadko piszę na tym forum ale jeśli się nie mylę to już przynajmniej drugi raz widzę taki obrazek This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. , a szkoda bo właśnie miałem coś bardzo istotnego do zakomunikowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeDy_beer Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Kurde Piotr Piekarski pisał do mnie wczoraj, że nie uiściłem opłaty członkowskiej, może przez to domeny nie opłacili i masz... Sorry chłopaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwzd Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 To chyba jakieś jaja są - niby jak mam teraz wygenerować formularz zgłoszeniowy i wysłać paczkę na KPD w Żywcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.dawid Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 To chyba jakieś jaja są - niby jak mam teraz wygenerować formularz zgłoszeniowy i wysłać paczkę na KPD w Żywcu? https://docs.google.com/forms/d/1dHmil80MW1XA6YxxKRsdC1e6RoOtn13GwYURL7ZRPJU/viewform pablo and gwzd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Niestety występują chwilowe problemy z dostępem do strony PSPD. Formularz zgłoszeniowy do XII KPD Birofilia 2014 dostępny TUTAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 (edited) Kurde Piotr Piekarski pisał do mnie wczoraj, że nie uiściłem opłaty członkowskiej, może przez to domeny nie opłacili i masz... Sorry chłopaki Widzicie, nie zapłaciliście składek to nie było za co zapłacić za domenę. Albo po prostu komuś się zapomniało, ale to można przecież wybaczyć, nie wypada wymagać tego by ktoś pracujący w czynie społecznym zajmował się takimi pierdami jak zapłacenie za domenę. Edited May 28, 2014 by Ray Link to comment Share on other sites More sharing options...
cml Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Widzicie, nie zapłaciliście składek to nie było za co zapłacić za domenę. domena (nazwa) jest opłacona co najwyżej hosting wzięli za słaby i wytransferowali swój przydział miesięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Widzicie, nie zapłaciliście składek to nie było za co zapłacić za domenę. domena (nazwa) jest opłacona co najwyżej hosting wzięli za słaby i wytransferowali swój przydział miesięczny No tak, w sumie przez to, że formularz zgłoszeniowy jest/był na stronie PSPD wejść mogło być nieco więcej niż przez resztę roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 No tak, w sumie przez to, że formularz zgłoszeniowy jest/był na stronie PSPD wejść mogło być nieco więcej niż przez resztę roku Sam formularz mniej obciążył serwer niż pobranie PDFa. Niestety automat nie zadziałał i nie otrzymaliśmy informacji o zbliżaniu się do limitu transferu. Niedługo strona powinna wrócić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarsweet Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 http://www.pspd.org.pl/ bangla... ale bez WWW nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 I znowu po limicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts