bielok Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Cześć. Od wczoraj wieczór (ok 20:00) do dziś rana nie mogłem czytać forum, zgłaszała się strona prividera. Ponieważ jestem uzależniony od forum ...... miałem zepsuty wieczór Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) elroy rachunków nie zapłacił Edited July 20, 2009 by jacer Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 elroy rachunków nie zapłacił Zapłacił zapłacił Z kilku serwerów usługodawcy w nocy zaczęto masowo rozsyłać spam i przez pomyłkę zablokowali i nas. Właśnie dostałem przeprosiny hostingu w tej sprawie. Wszystko działa już stabilnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ja też rano pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem, czy wszystko jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Cześć Kopyr mamy różne pojęcie rano sprawdzałem o 6:00 - 6:30 i nie działało ale ważne że jest już ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Tak jest, dobrze że już jest. Myślałem, że jakaś katastrofa nastąpiła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ja w nocy napisałem do ehost.pl. Oto, co mi odpisali: "Strona już działa o ewentualne szczegóły proszę pytać właściciela serwera." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wnuczek Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Najważniejsze, że strona działa. :tort: Ostatnio niezbyt często się loguję ale zaglądam codziennie. Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts