wicher__91 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Witam. Gdzie w Suwałkach mogę kupić chmiel i słody?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Witam.Gdzie w Suwałkach mogę kupić chmiel i słody?? Zapewne nigdzie. Sklepów piwowarskich jest jak na lekarstwo. Prawie wszyscy zaopatrujemy się w sklepach internetowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adanjan Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Witam.Gdzie w Suwałkach mogę kupić chmiel i słody?? jak czegoś potrzebujesz to zapraszam do Białegostoku, sklepu co prawda nie ma, ale jest grupa piwowarów, zawsze mamy zapasy słodu, chmielu i trochę gęstw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroon86 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś w tym zakresie w Suwałkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlsten Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś w tym zakresie w Suwałkach? Możesz w OBI kupić jakieś drożdże, czasem chmiel i ekstrakty. Poza tym raczej żadnych słodów nie kupisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xotern Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 (edited) A czy w Krzywym nie ma jakiegoś sklepu? Gdzieś to mignęło mi.. sporo artykułów gorzelniczych ale też piwnych. Postaram się znaleźć. Miło widzieć, że ktoś warzy w Suwałkach Edit: Link - http://www.inoxtrade.pl/ Edited January 26, 2016 by Xotern Miroon86 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroon86 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 W OBI szukałem kilka razy, ale mają jedynie drożdże. Xotern dzięki za info odnośnie sklepu. Będę robił swoją trzecią warkę, na razie jeszcze z ekstraktów, bo nie mam garnka i ku mojej uciesze w INOX TRADE w przyszłym tygodniu mają być ekstrakty słodowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry55 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Witam. Odświeżam temat. Czy zmieniło się coś w tym zakresie w Suwałkach? W Białymstoku jest sklep Sami-Swoi. Sklep Sami Swoi - Akcesoria do wyrobu alkoholi domowych. ul. Zwycięstwa 8 lok.96 15-703 Białystok Polska Telefon 795 666 326 Godziny: Poniedziałek 9.00 – 16.00 Wtorek 9.00 – 16.00 Środa 9.00 – 16.00 Czwartek 9.00 – 16.00 Piątek 9.00 – 16.00 Sobota 9.00 – 13.00 mają też stronę internetową: http://samiswoi-sklep.pl/ Można coś u nich zawsze kupić. Słody mają głównie ze Strzegomia. Edited March 4, 2016 by Jerry55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manhat Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Witam odświeżam temat, jest sklep stacjonarny w Suwałkach na ul. Minkiewicza 22, słody, chmiele i sprzęt. Byłem polecam. http://inoxtrade.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts