jaroM6 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Czy są już jakieś szczegóły w temacie wyjazdu? głównie chodzi o busa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorro0 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Właśnie po to się teraz zalogowałem,ale Jarek mnie wyprzedził No właśnie, co robimy z transportem do Absurdalnej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 Na taką ilość osób bus się nie opłaci.Dam znać jutro lub w sobotę, ale wersja raczej będzie taka ,że pojedziemy na 2 duże auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 (edited) W sobota są drużynowe skoki w Zakopcu. Zapewne wszyscy chcieliby obejżeć je w naszym gronie w całości w Absurdalnej. Żeby dojechać tam na 16.00 musimy wyjechać najpóźniej o 15.00. Mietek przesłał na priva każdemu menu Absurdalnej. Wybierzcie coś dla siebie w cenie około 30 zeta, chyba, że ktoś chce wydać więcej Bierzemy ze sobą oczywiście po kilka swoich piw. Edited January 15, 2017 by crocco Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeahBunny Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 (edited) 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ Beer Geek Madness jest jednym z najbardziej innowacyjnych festiwali piwnych w Europie, prezentującym najciekawsze polskie browary rzemieślnicze i kontraktowe oraz ich dokonania. Spotkanie prawdziwych piwnych geeków i miłośników piwa z Polski i z zagranicy. Beer Geek Madness to również koncerty, artyści, wernisaże i wystawy oraz dostęp do strefy food truck, gdzie będą dostępne dania inspirowane BGM5, dostępne wyłącznie podczas festiwalu. Finał piątej edycji to łącznie 60 piw z 24 browarów z Polski i 5 wyjątkowych browarów zagranicznych, Browary zagraniczne: - Stone Brewing Berlin (Niemcy) - Mikkeller HQ (Dania)- Põhjala Brewery (Estonia)- Brekeriet (Szwecja)- Dugges Bryggeri (Szwecja) 24 browary rzemieślnicze i kontraktowe z Polski: - Browar Cztery Ściany- Beer Bros.- Browar BIRBANT- Brokreacja- Browar Okrętowy- Browar Zakładowy- Browar Deer Bear- Doctor Brew- Browar Golem- Hopium- Browar Hopkins- Browar Maryensztadt- Browar Nepomucen- Browar Palatum- Browar PINTA- Browar Piwoteka- Probus Kraft- Browar Profesja- Browar ReCraft- Browar ROCH - Browar Stu Mostów- Browar Szałpiw - Warsztat Piwowarski- Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem do zobaczenia w sobotę moje portery już na was czekają !! Edited January 15, 2017 by YeahBunny Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ja niestety jednak muszę zrezygnować z wyjazdu w sobotę, mam nadzieje, że następnym razem się uda. A na Beer Geek Madness planuje być, bilet kupiony. 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 Wojtek , Avanti, Jaro z Havrankovou jadą ze mną odjazd o 15.00 spod Bavarii Reszta jedzie z Hirkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Przypominam o punktualnym przybyciu. O 15.00 odjeżdżam Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 (edited) Dzięki wszystkim za miłe spotkanie . Dzięki gościom i gadułom za odwiedziny. Podziękowania dla Remika , jego przemiłych dziewczyn i ogólnie Absurdalnej za super imprezę. Dzięki łazikom za piwo w plecaku. Edited January 21, 2017 by crocco Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaroM6 Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie . Dzięki gościom i gadułom za odwiedziny. Podziękowania dla Remika , jego przemiłych dziewczyn i ogólnie Absurdalnej za super imprezę. Dzięki łazikom za piwo w plecaku. Ja również dziękuję za fajne spotkanie przy dobrym kufelku za transport pod drzwi,super miło spędzony czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorro0 Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Tak,było fajnie :-) choć ja miałem prohibicję,to bardzo mi się podobało w Absurdalnej. Do następnego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwek-jas Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 No i dzięki naszym skoczkom za II-miejsce!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Tak,było fajnie :-) choć ja miałem prohibicję,to bardzo mi się podobało w Absurdalnej. Do następnego! Coś ostatnio dużo masz tej prohibicji ostatnio Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted January 23, 2017 Author Share Posted January 23, 2017 Kierowca piwo pije z kieliszka, lub wie kiedy skończyć. Stali niebiescy 100m za Absurdalną i dmuchało się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Kierowca piwo pije z kieliszka, lub wie kiedy skończyć. Stali niebiescy 100m za Absurdalną i dmuchało się. trza było stanąć 120m Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted January 28, 2017 Author Share Posted January 28, 2017 Obowiązkowe spotkanie udziałowców JAP w piątek następny o godz 18.00 w Gospodzie Bavaria. Proszę o pewne przybycie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZibiM Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ wita wybieramy się w trzech , jeżeli będziecie organizować przewóz chętnie byś mysię dołączyli. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeahBunny Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ wita wybieramy się w trzech , jeżeli będziecie organizować przewóz chętnie byś mysię dołączyli. Pozdrawiam póki co nas też jest trzech, jak będzie więcej osób idzie coś pomyśleć Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ wita wybieramy się w trzech , jeżeli będziecie organizować przewóz chętnie byś mysię dołączyli. Pozdrawiam Planujecie jakiś nocleg? Ja z jednym kumplem jade też. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeahBunny Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Tak, mamy już załatwiony w centrum hostel Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted March 13, 2017 Author Share Posted March 13, 2017 O dziwo w Świecie Alkoholi są 2 piwa pyszne. American Barley Wine z Osowej Góry i Rosa Rosa z Glogera. Warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpolako Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 oddam 1,5kg słodu wędzonego drewnem gruszy (viking malt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Możliwe, że jeszcze jest Eisbock Pinty w Świecie Alkoholi. Braggot z Peruna był Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpolako Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Eisbock z pinty jest w pubie Geszynk, w Rybniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 Za ile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts