Boozy Biker Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Chciałem serdecznie powitać wszystkich na forum, zwłaszcza tych, których wiedza w ostatnich miesiącach bardzo mi pomogła, wielkie dzięki:) Niestety dziś napotkałem problem na który do tej pory nie znalazłem odpowiedzi, więc przyszedł czas na zarejestrowanie się na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Cześć. Jeszcze uzupełnij profil i będzie grało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Niestety dziś napotkałem problem Taka mała wpadka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Biker Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 No mała... sam nie wiem jak to zrobiłem... Na szczęście okazało się że kilka minut drogi ode mnie jest sklep piwodziej (a raczej jego siedziba) okazało się że w tak nagłym przypadku wszystko da się załatwić i podjechałem, pomimo późnej godziny i dostałem drożdże:) Jeżeli Pani z którą rozmawiałem przez telefon to czyta to jeszcze raz dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts