Grigor Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Witam, zarejestrowalem konto 5 minut temu - pod nakazem Krzysia Undeath'a. To on wlasnie mnie wciagnal w piwowarstwo, za co akurat jestem mu wdzieczny. Piwowarem jestem poczatkujacym, ale staram sie uczyc i przyjmowac bledy z pokora. Undeath regularnie mi wytyka co w moim piwie jest katastrofalne, ale on ma tylko 130 warek na koncie, wiec co on tam wie. W kazdym razie, prawdopodobnie bede sie wiecej uczyl od was niz sie udzielal, tylko prosze mnie nie trollowac, bo nie dam sie nabrac na piwo z ogorkow kiszonych i pasty do zebow (drugi raz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaras Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Nie podchodź do jego nauk tak bezkrytycznie, bo póki co nie używasz znaków diakrytycznych a jak tak dalej pójdzie będziesz walił takie orty jak on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigor Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 To od razu przeprosze za brak znakow polskich, ale uzywam windozy w wersji US english (takie mam przyzwyczajenie). Jesli polskie znaki sie pojawia, to znaczy ze pisze z roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawon Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 ej,a jak się robi piwo z pasty do zębów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baradnor Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 no i co z tym kiszonymi ogórami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 To zostanie słodką tajemnicą Link to comment Share on other sites More sharing options...
FurioSan Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 ej,a jak się robi piwo z pasty do zębów ? musisz to robić w czasie burzy - bo inaczej skiśnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigor Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 A to dlatego skislo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts