Krugerius Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Dzisiaj przypadkiem natrafiłem na ten oto plakat: http://imgur.com/HPuacDH Nie spotkałem się nigdzie na forum z informacją na temat wydarzenia to wklejam info =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeDy_beer Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Ciekawe, na browar.bizie było ogłoszenie o giełdzie, ale nie sądziłem (a w ogłoszeniu nie było napisane), że to z takim rozmachem zrobione jest. I to tuż pod moim nosem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerius Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 (edited) "W sklepiku festiwalowych spodziewamy się następujących piwek: - Kentauros z Br. Olimp - Łowickie (różne) z Br. Bednary - Rudi Nelson z Br. Centralnego - Śrup i Kejter z Br. Szałpiw - Pompa Chmielu z Br. Chmielarium - Jasny Grom i Serce Dębu z Br. Perun - John Cherry (sour ale) i 2 Single Hop z AleBrowaru - Nelson IPA Z Krajana - Pierwszą Pomoc z Pinty oraz inne Poza tym piwa z browarów: - Faktoria - Pinta - Majer - Reden (nowości) - Jan Olbracht - Alebrowar - Spirifer - Birbant - Ninkasi - Doctor Brew - Pivovaria Radom - Miłosław - Namysłów - Kormoran - Ciechan - Lwówek - Bojanowo - Krajan - Witnica - Zarzecze, - Amber, - Ursa Maior, - Cieszyn Brackie Z kranu: Zagłębiowskie pilzneńskie oraz słodowe Cały repertuar z Zawiercie (browar na jurze) oraz z Raciborza (browar zamkowy) Na stoisku gastronomicznym nie zabraknie: american burgers, kiełbasy, kurczaka, zalewajki oraz pieczonek po zagłębiowsku." Edited September 16, 2014 by Krugerius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krugerius Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 Oficjalny program imprezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts