Jump to content

hmm... dziwne zjawisko <lol>

reeb

Recommended Posts

a to mnie uspokoiles ;)

z natury podejrzliwie podchodze do wszelkich zjawisk ... odbiegajacych od normy :D

tak na marginesie... tak spokojnie tu bylo ...:)

Jestem tu jeszcze krótko, ale czasem odnosiłem wrażenie, że "za spokojnie tu było".:)

Chwała Browamatorowi za informację o mapie. :)

Jestem tu jeszcze krótko, ale czasem odnosiłem wrażenie, że "za spokojnie tu było".:D

Chwała Browamatorowi za informację o mapie. ;)

Dokładnie tak, dzięki tej informacji dowiedziało się o stronie szersze grono, co na pewno przełoży się na aktywności :)

Mapa jest fajna - choć widziałem na innym serwisie piwnym lepszą bo z możliwością przełączenia na widok z satelity. Ale ta tutaj jest .. pełniejsza :D Choć ściana wschodnia i okolicy szczecina wyglądają łyso ;) A i nie wiem czy zauważyliście ale jeden user wylądował gdzieś jakby na księżycu :) Pewnie to taki dowcip :)

Mapa jest fajna - choć widziałem na innym serwisie piwnym lepszą bo z możliwością przełączenia na widok z satelity. Ale ta tutaj jest .. pełniejsza ;) Choć ściana wschodnia i okolicy szczecina wyglądają łyso :) A i nie wiem czy zauważyliście ale jeden user wylądował gdzieś jakby na księżycu :) Pewnie to taki dowcip :)

Właśnie, właśnie - sciana wschodnia, szczególnie płn-wsch."do tablicy", bo wychodzi, że taki trochę rodzynek jestem. :D

Mapa jest fajna - choć widziałem na innym serwisie piwnym lepszą bo z możliwością przełączenia na widok z satelity. Ale ta tutaj jest .. pełniejsza :D Choć ściana wschodnia i okolicy szczecina wyglądają łyso ;) A i nie wiem czy zauważyliście ale jeden user wylądował gdzieś jakby na księżycu :) Pewnie to taki dowcip :)

Napisz mi na PW kto wyskoczył poza mapkę, bo to może być jakiś błąd

Widok satelitarny zaraz włączę, nie ma problemu :)

No i dzięki widokowi z satelity teraz wszystko wiadomo :D Elroy waży w jakimś baraku ;) Dori ciężko powiedzieć, a ja wzorem dziadka warze w lesie ;DD ( dziadek w lesie pędził- choć jego specyfików nie lubię )

No i dzięki widokowi z satelity teraz wszystko wiadomo :D Elroy waży w jakimś baraku ;) Dori ciężko powiedzieć, a ja wzorem dziadka warze w lesie ;DD ( dziadek w lesie pędził- choć jego specyfików nie lubię )

Nawet nie barak co kwiaciarnia się okazało :)

No i dzięki widokowi z satelity teraz wszystko wiadomo :D Elroy waży w jakimś baraku ;) Dori ciężko powiedzieć' date=' a ja wzorem dziadka warze w lesie ;DD ( dziadek w lesie pędził- choć jego specyfików nie lubię )[/quote']

Nawet nie barak co kwiaciarnia się okazało :)

Zostańmy przy tym baraku;D- miałem napisać że to szalet publiczny :)

Z tych co widziałem to chyba najlepiej trafił e-prezes bo nawet na okno w bloku trafił :) chyba że browar ma gdzieś indziej.

A z moim dziadkiem to było tak że moja mama ma najgorsze wspomnienia z dzieciństwa jak dziadek pędził bimber a ona musiała stać na pagórku i patrzeć czy milicja nie jedzie ;DDD

A z moim dziadkiem to było tak że moja mama ma najgorsze wspomnienia z dzieciństwa jak dziadek pędził bimber a ona musiała stać na pagórku i patrzeć czy milicja nie jedzie ;DDD

ladnie to tak kasztanic topic :D?????

ja tu raportuje kosmitow ;) a Ty o dziadku :)...

ladnie to tak kasztanic topic :D?????

ja tu raportuje kosmitow ;) a Ty o dziadku :)...

Przepraszam tak mi się przypomniało, przy degustacji niedocenianego na tym forum piwa z miodu. Mocne mi wyszło i mimo że słodkie to nawet fajne :)