mark33 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Jako że to mój pierwszy post wypada się przywitać - Witajcie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Jako że to mój pierwszy post wypada się przywitać - Witajcie:D Cześć Mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Witam Kolegę może wreszcie zorganizujemy jakieś spotkanie bielsko-cieszyńskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Witam Kolegę może wreszcie zorganizujemy jakieś spotkanie bielsko-cieszyńskie Swoją drogą Mark, to się spotkaliśmy w Żywcu, co jest uwiecznione w galerii Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark33 Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 Mam zdjęcie w swoich zasobach w oryginalnych rozmiarach. Co do spotkania jakoś się mijamy w piwnych wycieczkach, ostatnio byłem w Tychach na Jesiennej Giełdzie i znów Cię nie było. Trzeba coś zorganizować np. najblizsze soptkanie birofilskie jest w Katowickim Spiżu 11.11.07r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Mam zdjęcie w swoich zasobach w oryginalnych rozmiarach. A fakt Trzeba coś zorganizować np. najblizsze soptkanie birofilskie jest w Katowickim Spiżu 11.11.07r. A tu, jak połączenie planet będzie pozytywne, to może się pojawię Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Mam zdjęcie w swoich zasobach w oryginalnych rozmiarach.Co do spotkania jakoś się mijamy w piwnych wycieczkach, ostatnio byłem w Tychach na Jesiennej Giełdzie i znów Cię nie było. Trzeba coś zorganizować np. najblizsze soptkanie birofilskie jest w Katowickim Spiżu 11.11.07r. Nie jeżdżę na giełdy bo jeszcze mnie mania birofilska nie ogarnęła ale pomyślimy o jakimś spotkaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark33 Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 (edited) Czasami warto pojechać choćby towarzysko, na tzw piwo . Nie jestem birofilem choć czasami coś sobie kupię. Tym razem wpadła mi w oko bejsbolówka z mojego ulubionego piwa Brackie, zielona, bardzo dobrej jakości za parę groszy. Musimy się więc ekstra umówić na Brackie w gdzieś Cieszynie. Zmieniam ip na domowe chwilkę mnie nie będzie. Edited October 25, 2007 by mark33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Musimy się więc ekstra umówić na Brackie w gdzieś Cieszynie. chętnie zapraszam więc do Cieszyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacorregis Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 O jak miło, zagęszcza się liczba piwowarów w okolicy to bardzo dobrze wróży. Ja próbuje wciągnąć kumpla z Andrychowa więc może powstanie jakieś południowe zagłębie piwne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts