Pierre Celis Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 z uprzednim knajposzwędzaniem Tak się ciekawie złożyło, że w ostatnią sobotę AleBrowar (konkretnie to Michał Saks i Bartek Napieraj) odwiedził po raz kolejny moje piękne miasto. Ile to się zmieniło w branży od czasu premiery we Wla(z)ł Kotku te kilka lat temu. My chyba rzeczywiście chcemy nadrobić te 30 lat rozwoju rynku piwa rzemieślniczego w USA w zdecydowanie krótszym czasie i idziemy na rekord. Nie ma się co za bardzo rozpisywać, warto puścić sobie wywiad, który miałem okazję przeprowadzić z chłopakami w Chmielarni. Oglądać może niekoniecznie trzeba, bo po raz kolejny zostały odpalone Prawa Murphy’ego. Ledową lampę oddałem na gwarancji do naprawy, strasznie siała po osiągnięciu maksymalnej mocy. Ale co z tego skoro po nagraniu wyszło, że lampa nad stolikiem robiła dokładnie to samo. Dzięki czemu obraz jest jaki jest, ot złośliwość rzeczy martwych. Przy okazji – wywiad wylądował na YT już wczoraj. Warto więc kliknąć subskrypcję, materiałów będzie tylko więcej A w tak zwanym międzyczasie trochę zdjęć jako podkładka do rozmowy. Meat Love nadal trzyma poziom. Jedno z pierwszych miejsc gdzie był AleBrowar w butelce. Jameson infuzowany skórką pomarańczową i bekonem. Klasa. Tutaj z kolei pulled pork burger i drink na bazie chmielu i ekstraktu chmielowego. Zostanę blogerem kulinarnym. Mihu z Czasnabrowar.pl Przed nakręceniem materiału trzeba się pokrzepić. „Trzymać w suchym i chłodnym miejscu” Kolejne wywiady. Z lożą szyderców za plecami. Adela i Rafał vel Browarzyciel. Knują. Szanuję taki tort. W zeszłym roku ponad 500 premier. W tym pewnie ze dwa razy więcej. Ciekawe jak Docent to przeżyje. „Powtarzam jeszcze raz, kibel jest jednoosobowy. I co zrobisz, nic nie zrobisz” PS. Dotarły do mnie informacje, że te „skrzydełka” po bokach (starszy/nowszy wpis) w niektórych konfiguracjach wchodzą na kolumnę z treścią. Coś wykombinuję. Wyświetl pełny artykuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now