marcelusszpak Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Witam wszystkich serdecznie. Nie do końca wiem czy jest to miejsce dla mnie. Po pierwsze. Owszem zajmuję sie piwowarstwem....tylko troszkę wiecej mi tegi piwa zawsze wychodzi. Po drugie. Mieszkm w Anglii. I pracuje dla jednego z wielu mikrobrowarów. Jestem tutaj bo mimo posiadanego doświadczenia odczuwam głód wiedzy. Straszny :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szejk Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Pochwal się w jakim browarze może któryś forumowicz miał okazję już próbować Twoje wyroby Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelusszpak Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Jest to mały browar regionalny. Jeden z ponad setki. Pozwole sobie wsawić link do strony browaru. Tak naprawde jest on częścią pabu. Czyli browar warzy piwa glównie na potrzeby Watermill. I to jest najlepsze miejsce do probowania piwa ;-) http://www.watermillinn.co.uk/brewery.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr2 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Powitać, wielu pozazdrości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts