Jump to content

Witam Wszystkich!

Soyero

Recommended Posts

Witam. Jestem Tomek. Mówią na mnie Soyer/Soyero. Pochodzę z Sosnowca. Pije od ...lat:]

Dobra żartuję, ale poważnie to od zawsze pijam piwo. W latach młodzińczych koledzy popijali bardziej trunki "owocowe" z domieszką siary a ja zawsze piwko i do dzisiaj wierny. Od dwóch lat pijam tylko piwka z browarów polskich. Teraz postanowiłem zrobić krok do przodu i chcę waRZyć własne piwko. Dwa tygodnie temu zrobiłem lagera z brewkitu/a (w niedzielę będzie rozlew ponieważ postanowiłem jeszcze na cichej go dochmielić) a dzisiaj wieczorem zaczynam z zacieraniem. Na pierwszy ogień idzie BELGIAN PALE ALE. Zobaczymy

W każdym razie witam!

A witaj witaj :) Powodzenia z tym Belgian. Zacierasz, kit czy goły ekstrakt i sam chmielisz?

Molot warze z zacieraniem,. To moja druga warka. Pierwszy to był kit, którego zresztą jutro rozlewam do butelek

Edited by Soyero

Pozdrawiam zagranicę :) z  (Tychy) obecnie ...Midleton   :)

;)

I kolejny piwowar z tego pięknego miasta ;)

OOO miło, witam , w razie potrzeby zawsze można sobie pomóc. Zresztą Dr2 też blisko także można potruć głowę w razie potrzeby :)

także można potruć głowę w razie potrzeby

można :)

PS, nie pisz posta pod postem :( masz przycisk "edytuj" jakby Ci się coś przypomniało/zapomniało :smilies:

OOO miło, witam , w razie potrzeby zawsze można sobie pomóc. Zresztą Dr2 też blisko także można potruć głowę w razie potrzeby :)

I wymienić się owocami naszej ciężkiej pracy :D