Jump to content

Potrzebna pomoc za atrakcyjny rewanż

sailor62

Recommended Posts

Mieszkam w Polkowicach . Kilkanaście lat temu zaraziłem się piwowarstwem . Robię wina  ,nalewki ,torty .Zakochałem się w  borówce  amerykanskiej . Bardzo proszę  ,żeby ktoś z kolegów  wymienił się ze mną  .  Potrzebuję  dwie sadzonki  chmielu  (jedną  aromatyczną ,drugą goryczkową  ) bo w  naszej  kochanej  Polsce  jeszcze  nikt  nie  wpadł na pomysł  biznesowy  sprzedawania sadzonek po  sklepach typu  Obi ,Castorama  itp. Obiecywał mi  jeden pan ,który ma  rodzinę w  Wielkopolsce  ,że  przywiezie mi  karpy  ,ale  okazał   się  niesolidny  .Nie  chcę  kupować na  allegro  ,bo  moje  wnętrze się   buntuje jak mam wydać  20  zł  za  5 centymetrów  patyka  . Stać  mnie  ,ale  się  buntuje . W  zamian  oferuję  wino   z dzikiej  róży  rocznik 1995  , wino z  ciemnego winogronu ,wiśni ,czarnej  porzeczki  - roczniki  2011 ,2012  ,tort czekoladowy  z  wiśniami  , chleb  domowy  na  zakwasie  (różne  )  ,albo pomoc przy  sadzeniu  borówki  amerykańskiej  .Co  kto  chce  ,ale  uczciwie . Możemy  też wybrać  się  na  żagle . Zapomniałem  jeszcze  o nalewce  z  pigwy  i  wiśniówce  .Wszystko domowe  100  %  naturalne .Ja  też  .  Katolik ,homofob,ulepiony  z polskiej  gliny . Mój telefon  664 08 38 54 . Darek Boroń , lat  53  .Proszę  pomóżcie bo  zaraz wiosna i  kolejny  rok mi  ucieknie . Proszę  dzwonić  ,bo  rzadko  siadam do  komputera  (nie to  pokolenie ).

Niestety nie pomogę bo nie mam,ale towary wymienne ciekawe :)

nikt  nie  wpadł na pomysł  biznesowy  sprzedawania sadzonek po  sklepach typu  Obi ,Castorama  itp.

biznesowy ? no właśnie nie bardzo,ile osób potrzebuje chmielu ? duża część sadzi jako ozdoba,albo że by zakryć coś nim ale to dziki wystarczy 

ł

O jeden dzień za późno napisałeś , dziś przez Polkowice przejeżdżałem , coś by tam podrzucił bym .

Szkoda ,tym bardziej ,że chyba widzę cię na wodzie .Temat aktualny .Mogłem dawno napisać ,ale lepiej póżno niż wcale ,jakby co to daj znać . Płyniesz gdzieś ?Skąd jesteś? Ja szukam chętnych żeby spłynąć całą Wislę .