pawel332 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Jak myślicie czy takie mieszadło do farb http://www.leroymerlin.pl/elektronarzedzia/wiertla-bity-mieszadla/mieszadla/mieszadlo-do-farb-43011,p8206,l511.html?gclid=CI2Asr-cy8QCFWnqcgod3VIAUA&gclsrc=aw.ds mogło by służyć do napowietrzania brzeczki widziałem takie w castoramie za około 5zł. Może ktoś z was próbował,ma jakieś zdanie ? Utrzymanie w czystości nie stanowiło by najmniejszego problemu,ja za bardzo dźwigać nie mogę wiec wolał bym unikać podnoszenia zbyt dużo razy pojemnika-po ostatniej warce z niedzieli wciąż odczuwam skutki napowietrzania systemem przelewania kilka razy (27L ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigo Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 też czasem używam podobnego i świetnie się nadaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr2 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Można wszystkim, ale może spróbuj blenderem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel332 Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Można wszystkim, ale może spróbuj blenderem? nie posiadam niestety ewentualnie mikserem tylko jaką końcówką? A jak mam być zależny od kabla to wolał bym użyć wkrętarki aku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Dzisiaj NorthernBrewerTV wrzucili na YT filmik na ten temat. To się nazywa wyczucie!https://youtu.be/z0CCZxewkqU Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigo Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 nawet takie same jak w pierwszym poście Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel332 Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 No to mnie teraz rozszyfrowaliście nie ma co Dokładnie o to mi chodzi tylko zamiast wiertarki wkretarka . swoja drogą daje sobie rade pani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart3q Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 A wg tego filmiku jak to pomaga w chłodzeniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sven Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 używam i polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts