elroy Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Witajcie Po głębokim namyśle i kilku dyskusjach postanowiłem, że ta część na piwo.org zniknie. (od 5.11) Spokojnie, firma ma się dobrze, chodzi tu o kwestie moralno-społeczne Dlaczego: 1 - całkowicie nie w moim stylu jest informowanie, co tam sobie wymyśliłem w ofercie w tej formie. Po prostu nie mogę się do tego zmusić. Od informowania klientów są newslettery etc. 2 - każdy adres sklepu zna i może sobie popatrzeć. To 2 kliknięcia myszką 3 - zawsze chciałem i może to powinien być punkt pierwszy, żeby na piwo.org była swoboda dyskusji. Zaczęły mnie niepokoić PW i maile z pytaniami, czy "mogę zamieścić linka, bo na forum jest [...]" etc. 4 - formę reklamową w jakiś nie drażniący sposób przeniosę na stronę główną. Forum będzie bez żadnych reklam. Skupmy się na dyskusjach, a jak wiadomo reklamy dekoncentrują Mam nadzieję, że odjęcie kilku postów z licznika użytkownikom, którzy wyrażali swoje zdanie tam (za co jeszcze raz dziękuję) , nie będzie wielkim problemem. W razie czego, proszę o info na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 TOMEK gdyby sumienie miało zęby niejednego by już zagryzło. Twoja decyzja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Cześć. Decyzja należy co Ciebie! mnie to forum zupełnie w niczym nie przeszkadzało i mnie wcale nie raziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts