kasterian50 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Cześć wszystkim, na imię mam Kuba. Interesuję się piwem i wszystkim co z tym związane od 2 lat. W 2014 roku zacząłem warzyć własne piwo, pierwsze oczywiście z brewkita, następnie przeszedłem na ekstrakty aż zabrałem się za warzenie z zacieraniem i w końcu odkryłem o co w tym piwowarstwie chodzi tak na prawdę . Aktualnie na koncie mam 6 warek z czego ostatnia jeszcze na burzliwej. W planach już Witbier na letnie upały, a za kilka dni biorę się za sadzenie chmielu. Jeśli ktoś jest z Poznania (piątkowa) to zapraszam do kontaktu, chętnie wymienię się doświadczeniami lub piwami Jako, że jest sobota to zdrówko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGR Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Jeśli ktoś jest z Poznania Winogrady pozdrawiają ! ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasterian50 Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 No witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts