Jump to content

witam


Recommended Posts

Hej wszystkim,

 

Zaglądam tu od jakiegoś czasu i chyba właśnie przyszedł czas na dołączenie do grona. Mieszkam we Wrocławiu i tutaj staram się poznać tajniki uzyskiwania wszelkiego rodzaju złotych czy bursztynowych trunków chmielonych. Za sobą mam dwie warki. Ostatnia tydzień temu zakapslowana. Wszystko wg przepisów znalezionych w odmętach internetów. Warzę w towarzystwie kolegi. Piwko fermentuje i dojrzewa w otoczeniu starych niemieckich murów i póki co nie mieliśmy wpadki (odpukać w niemalowane i splunąć przez lewe ramię). To chyba tyle. Do zobaczenia na zlotach, w innych postach czy gdziekolwiek indziej.

 

Pozdrawiam,

Michał

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.