MichalK Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Hej wszystkim, Zaglądam tu od jakiegoś czasu i chyba właśnie przyszedł czas na dołączenie do grona. Mieszkam we Wrocławiu i tutaj staram się poznać tajniki uzyskiwania wszelkiego rodzaju złotych czy bursztynowych trunków chmielonych. Za sobą mam dwie warki. Ostatnia tydzień temu zakapslowana. Wszystko wg przepisów znalezionych w odmętach internetów. Warzę w towarzystwie kolegi. Piwko fermentuje i dojrzewa w otoczeniu starych niemieckich murów i póki co nie mieliśmy wpadki (odpukać w niemalowane i splunąć przez lewe ramię). To chyba tyle. Do zobaczenia na zlotach, w innych postach czy gdziekolwiek indziej. Pozdrawiam, Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now