Eddie Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Cześć i czołem wszystkim użytkownikom!Jestem Michał "Eddie", mieszkam w Częstochowie. Warzę od maja 2015, pierwszy raz - ekstrakty słodowe, od drugiej warki zacieranie, na dzień dzisiejszy mam na koncie 9 warek.Zanim zacząłem przygodę z piwowarstwem przeglądałem forum piwo.org oraz zdobywałem wiedzę na ten temat przez ponad dwa lata, co wydaje mi się pozwoliło zacząć warzenie ze stosunkowo sporą wiedzą.Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouczan Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Pozdrawiam z miasta Świętej Wieży Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarzyn_waleczny Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Mnie tam się Cze-wa bardziej z T.love'em kojarzy ale, ja dziwny jestem. Cześć czołem i powodzenia w dalszym warzeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts