Makaron Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 WLP320 American Hefeweizen Ale Yeast This yeast is used to produce the Oregon style American Hefeweizen. Unlike WLP300, this yeast produces a very slight amount of the banana and clove notes. It produces some sulfur, but is otherwise a clean fermenting yeast, which does not flocculate well, producing a cloudy beer. Attenuation: 70-75% Flocculation: Low Optimum Fermentation Temperature: 65-69°F Alcohol Tolerance: Medium WLP320 American Hefeweizen Ale Yeast Drożdże te są używane do produkcji amerykańskiego piwa pszenicznego w stylu Oregon. W odróżnieniu od WLP300 drożdże te produkują bardzo mało nut bananowych i goździkowych. Produkują troszkę siarki, ale poza tym są czysto fermentujacymi drożdżami, które nie flokulują dobrze, produkując mętne piwo. Odfermentowanie: 70-75% Flokulacja: Niska. Temperatura fermentacji: 18-20.5°C. Tolerancja na alkohol: Średnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now