ASadam Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Wpadłem na pomysł wykonania skrzyneczki do przenoszenia piwa. Nie zawsze potrzebujemy skrzynkę to raz. Dwa, że ze względu na osad lepiej nie transportować w pozycji leżącej. W Lidlu kupując wino zapakowałem je w takie skrzyneczki. Pomierzyłem i okazało się, że będzie skrzyneczka na 8 piw. Musiałem tylko zainwestować 6zł w trzonek (chyba do miotły) Trzeba było odbić jeden dłuższy bok oraz połowę dna. Kilkadziesiąt zszywek, klej vicol, cztery wkręty i tak oto wygląda. Jeszcze tylko polakierować. gigo, br.an.tr and Luk&K 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karczmarz Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Bardzo fajna, nieopodal mojej pracy jest browar, który ma w ofercie podobne, ale bez kratki w środku i też bardzo dobrze to działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
br.an.tr Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Fajny pomysł. Jeszcze logo browaru na skrzynce zrobić i otwieracz do otwierania butelek przymocować na stałe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASadam Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Jeszcze logo browaru na skrzynce zrobić i otwieracz do otwierania butelek przymocować na stałe. Pomyślimy nad jednym i nad drugim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASadam Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 Loga jeszcze nie ma ale otwieracz na magnesie jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławomir Popławski Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 rewelacja, ja z lenistwa musiałem dwa tygodnie polować na firmowe skrzyneczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts