Jump to content

White Labs - WLP820 Oktoberfest/Märzen Lager Yeast


Recommended Posts

WLP820 Oktoberfest/Märzen Lager Yeast

This yeast produces a very malty, bock like style. It does not finish as dry as WLP830. This yeast is much slower in the first generation than WLP830, so we encourage a larger starter to be used the first generation or schedule a longer lagering time.

Attenuation: 65-73%

Flocculation: Medium

Optimum Fermentation Temperature: 52-58°F

Alcohol Tolerance: Medium-High

 

WLP820 Oktoberfest/Marzen Lager Yeast.

Drożdże te produkują bardzo słodowe, koźlakowe piwa. Drożdże nie są tak wytrawne jak WLP830. Drożdże te są wolniejsze w pierwszej generacji niż WLP830, zatem zalecamy przygotowanie większego startera w pierwszej generacji albo wydłużenie czasu lagerowania.

Odfermentowanie: 65-73%

Flokulacja: Średnia.

Temperatura fermentacji: 11-14°C.

Tolerancja na alkohol: Średnio-wysoka.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.