Jump to content

Milk Stout - ocena receptury


_StaSZek_

Recommended Posts

Cześć,

 

Proszę o ocenę receptury na Milk Stouta. Ma być słodki, delikatnie palony.

 

Zasyp:

4,00 kg Pilzneński (3,2 EBC) 53,3 %

0,50 kg Oats, Flaked (2,0 EBC) 6,7 %

0,50 kg Karmelowy 150 (100,0 EBC) 6,7 %

0,50 kg Caramel Wheat Malt (120,0 EBC) 6,7 %

0,25 kg Carafa III (Weyermann) (1034,3 EBC) 3,3 %

0,25 kg Roasted Barley (591,0 EBC) 3,3 %

0,25 kg Carawheat (Weyermann) (98,5 EBC) 3,3 %

0,25 kg Chocolate Wheat (Weyermann) (817,5 EBC) 3,3 % 

 

Zacieranie:

60’ – 70°C

5’ – wygrzew 76°C

Gotowanie

1,00 kg Milk Sugar (Lactose) 13,3 % - boil 30 min

25,00 g Target [11,00 %] - Boil 60,0 min Hop 10 22,5 IBUs

20,00 g Lublin (Lubelski) [4,00 %] - Boil 30,0 min Hop 11 5,0 IBUs

 

Pozdrawiam,

_StaSZek_

Link to comment
Share on other sites

Nie wiem w ile litrów celujesz ale skoro ma być słodkie piwo to wywaliłbym chmiel Lubelski a ilość Targeta zredukował do jakichś 15 g. Dodatkowo połowę słodów palonych wrzuciłbym na wygrzew. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.