SzwagierMinazuki Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Cześć, dziś ogłowiłem moje chmiele i udało mi się uzyskać po jednej sadzonce każdego z gatunków. Z racji tego że mam miejsce jeszcze na jeden krzaczek bardzo chętnie wymienię te sadzonki na jakąś jedną ciekawą sztukę. Karpy które pozyskałem wsadziłem do doniczek żeby nie umarły czekając na nowego właściciela. Posiadam następujące sadzonki: -Magnum -Sybilla -Herkules Co do zamiany preferuję odmianę aromatyczną. Jeżeli jesteś zainteresowany zamianą pisz w temacie lub w wiadomości prywatnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) A może być w szyszce, bo w karpach nie mamy lub ewentualnie mamy w ogrodzie dwa męskie osobniki, chętnie się pozbędziemy. Edited April 1, 2016 by anmar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzwagierMinazuki Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 (edited) A może być w szyszce, bo w karpach nie mamy lub ewentualnie mamy w ogrodzie dwa męskie osobniki, chętnie się pozbędziemy. Preferuję jednak jedną karpę/sztobra żeńskiego jak ktoś nie będzie chciał jakiejś mojej sadzonki oddam po kosztach wysyłki. Edited April 1, 2016 by SzwagierMinazuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Żartowaliśmy, generalnie z uprawą chmielu w naszej okolicy jest duży problem, właśnie przez męskie osobniki, rosną w miedzach, na płotach, nie do ogarnięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts