El Patryko Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Witam mam mały problem, mianowicie nie jestem pewien ile powinienem zadać sacharozy do mojego portera. Wykorzystałem program Jacka Kocurka i wynik pokazuje 116g na 20 litrów.Nie wydaje się wam że to za dużo?? Pomocy chciałbym dzisiaj to już zlać. Dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Daj połowę,lepiej mieć prawie nienagazowane piwo niż masę granatów albo totalnych przegazów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogniskowicz Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Mimo wszystko trochę za mało danych podałeś na temat tego piwa (choć na oko jak na porter za dużo o jakieś 30%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now