Jump to content

14-15.05.2016 24 - bitowy kurs sensoryczny


Przem0

Recommended Posts

Czy wiesz, jak pachnie DMS albo kwas izowalerianowy? Albo jaki jest efekt pracy drożdży w stylu weizen? 
Coś kiedyś słyszałeś/słyszałaś, ale nie masz pewności, czy to „to”?

Specjalnie dla piwnych geeków – tych początkujących, jak i tych zaawansowanych – którzy chcieliby nauczyć się rozpoznawać aromaty, które mogą znaleźć się w piwie,
Multi Qlti Tap Bar organizuje 24(+1)-bitowy piwny kurs sensoryczny!

Dlaczego 24-bitowy? Właściwie to 24+1, bo bo stworzenia próbek wykorzystamy zestaw Comprehensive Sensory Kit, oficjalnie wykorzystywany przez BJCP.
Cały zestaw składa się więc z 24+1, czyli 25 próbek :)

Całość poprowadzi Łukasz Kantor z pomocnikami Sergiuszem i Przemkiem z Multi.
Kurs obejmie dwa spotkania po 2–3 godziny, 14 maja od godziny 15, a 15 maja od godziny 17.
W każdym dniu będziemy wąchać/konsumować 12–13 próbek(~50 ml) smakowo-zapachowych.

Zapisy przyjmujemy tylko osobiście w MultiQlti, od teraz do wyczerpania miejsc (max. 20 os.).
Koszt całego kursu wynosi 100zl.

Zapraszamy do wspólnego sensorycznego odkrywania!

Edited by Przem0
Link to comment
Share on other sites

Możesz powiedzieć coś więcej na temat tych próbek. Znalazłem jakieś Comprehensive Sensory Kit, ale to jest potwornie drogie. Rozumiem, że jedna próbka będzie na kilka osób?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.