Jump to content

Prośba o przepis na IPA z wysokim IBU na 23L.


lapendo

Recommended Posts

hej. 

 

Zasyp: 

Słód Pale Ale 5 kg 

Słód Pszeniczny 0,5 kg 

Słód Wiedeński 0,5 kg

 

Zacieranie na lenia 60 minut - 66 stopni. 

 

Chmielenie: 

60 minut lub FWH - 50 g Zeus

5 minut - 20 g Citra, 20 g Cascade

0 minut - 30 g Citra, 30 g Cascade

Na zimno - 4/5 dni 50 g Amarillo, 50 g Citra + coś wg uznania, np Simcoe, Mosaic czy coś z NZ np Waimea, Rakau,..

 

Da Ci to około 75 IBU, przy ekstrakcie około 13-14 blg. 

Link to comment
Share on other sites

hej. 

 

Zasyp: 

Słód Pale Ale 5 kg 

Słód Pszeniczny 0,5 kg 

Słód Wiedeński 0,5 kg

 

Zacieranie na lenia 60 minut - 66 stopni. 

 

Chmielenie: 

60 minut lub FWH - 50 g Zeus

5 minut - 20 g Citra, 20 g Cascade

0 minut - 30 g Citra, 30 g Cascade

Na zimno - 4/5 dni 50 g Amarillo, 50 g Citra + coś wg uznania, np Simcoe, Mosaic czy coś z NZ np Waimea, Rakau,..

 

Da Ci to około 75 IBU, przy ekstrakcie około 13-14 blg. 

Dzieki bardzo pozdrawiam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.