brooda Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Witam.Browamator ma w swojej ofercie przeterminowane drożdże płynne (myślę o Odkryciu Sezonu FM).Mają termin do lutego br. Czy ktoś to kupował? Jest to do czegokolwiek zdatne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roboraff Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Podwójny starter i jazda. Jak są za dychę można się w to bawić. Więcej - niekoniecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek9999 Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Z tym, że trzeba się liczyć, że nie zawsze ruszą. Z mojego skromnego doświadczenia uważam, że nie warto się bawić. Ruszają średnio co drugie, cena zwykle spada o 50% więc na dłuższą metę finansowo wychodzi tak samo, a roboty szkoda. FM kosztują niewiele ponad 20zł - ja kupuję już tylko świeże. Undeath and andy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Świercz Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 A jak sprawa ma sie do suchych drozdzy po terminie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirk gently Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Oszczędność jest bardzo mało w porównaniu z kosztem warki, której zepsuciem ryzykujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Starter, może nawet dwustopniowy. I dowiesz się czy masz szczęście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwesoly Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 przy sucharach (10zł) 5kg słodu - 25zł chmiele - 30zł 5-8h twojego czasu + niemożebne rozczarowanie i wzywanie Pana Boga na daremno - nie wiem ile ________________________________________________________________________________________ pod kreską wychodzi, że jak te pieniądze i czas Cię do bankructwa nie doprowadzą to w sumie czemu nie zaryzykować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejW Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 odkopię troszkę Od jakiegoś czasu kupuję tylko po terminie (FM), robię startery (2-3 dniowe) i zawsze startuje szybko. Moje warki to 30-35 l, blg to na mniej niż 13. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts