piwoszarnia Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Miło nam poinformowac że pojawiły się u nas profesionale filtratory do brzecki podczas procesu wysładzania. Posiadamy w ofercie kilka rodzajów filtratorów. Filtratory sa produkowane przez naszą firmę w Polsce. Posiadamy możliwośc wyprodukowania indywidualnego filtratora do potrzeb swojego sprzętu. Więcej pod linkiem: http://piwoszarnia.pl/advanced_search_result.php?keywords=filtratorZalety: materiał wykonania: 100% stal nierdzewna wytrzymałość na nacisk: idealny do małych nastawów do 30kg oraz do 100kg gwarancja: dożywotnia Skład: zestaw złaczek nierdzewnych na gwint 3/4" filtrator z nierdzewki długość 60 cm zakretka nierdzewna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ori2go Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 (edited) Jakie gwinty mają te filtratory ? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edited July 11, 2016 by ori2go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarzyn_waleczny Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Zadałem sobie trud i sprawdziłem na stronie, wszystkie mają gwint 3/4˝. Dr2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr2 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Jakie gwinty mają te filtratory ? Zadałem sobie trud i sprawdziłem na stronie Co za czasy, producent/dystrybutor/sprzedawca podaje jakieś parametry towaru I pewnie nawet googla nie trzeba było zatrudniać , fascynujące. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwoszarnia Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Witam. Wszystkie niezbędne parametry są podane w poście. Wystarczy umieć czytać. Nie potrzeba nigdzie szukać. Jarzyn_waleczny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts