Cristian7 Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Witam wszystkich, jestem Krystian i mieszkam w Treviso. Do tej pory przeglądałem forum jako "gość", praktycznie bez żadnej aktywności. Jestem już po 8 warkach i uczę się na błędach (a jest sie na czym uczyć). Liczę na Waszą pomoc Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
growys Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 Hej Też swoje 13 pierwszych piw zrobiłem we Włoszech także powodzenia życze w bojach! Nie wiem jak to się stało ale robiłem je w lecie bez żadnego chłodzenia mimo temperatur upalnych i wychodziły świetne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian7 Posted July 31, 2016 Author Share Posted July 31, 2016 I to jest jeden z największych problemów. Nawet w garażu jest powyżej 25 stopni. Zacieranie i gotowanie w kuchni, jak na zewnątrz jest prawie 40 stopni też sprawia pewne problemy Całe szczęście, że już mam chłodzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts