Jump to content

Sklep Marxam Brewing- wysyłkowo

Recommended Posts

Cześć!

Jeśli zależy Wam na czasie w którym otrzymujecie swoje online'owe zakupy omijajcie marxam szerokim łukiem.

Ja zrobiłem zamówienie za kilka stów i specjalnie dobierałem artykuły tak żeby przy nich było [48h] bo zależało mi na czasie...

Zamówienie złożyłem 20 lipca rano, czyli niemal 3 tygodnie temu.... i nadal nie mam w domu zamówionych surowców i sprzętu.

Na początku, po kilku dniach ciszy odezwałem się do nich i dowiedziałem się że nie zapłaciłem za towar. Oczywiście przelew przez payu przeszedł może 5 minut po zakupach. Sam musiałem wyjaśnić sytuacje, przelew się gdzieś przyciął i wystarczyło zeby pracownik sklepu coś tam kliknął, po kilku dniach, po mojej interwencji - w końcu kliknął.

Potem były dni młodzieży w KRK, i ktoś mi napisał - że nie pracują z tego powodu. Rozumiem ze miasto było ogrodzone betonowym murem i kurierzy nie kursowali a siedziba firmy pewnei jest na frańciszkańskiej 5 po sąsiedzku z apartamentem papieskm. :)

Od zakończenia ŚDM minęło już sporo czasu i ładnych wakacyjnych dni i widzę że status zamówienia zmienił się na wysłane, fanie, wreszcie! tylko nawet nie wiem jaką firmą kurierską o nr listu nawet nie wspomnę.

Kontakt z obsługą sklepu średni... o każdą informacje np o opóźnieniu klient musi się prosić.

Pozdrawiam, MMR

Mam zupełnie odmienne doświadczenia i teraz tylko z ich oferty korzystam. Żeby nie czekać na przelewy to zaraz po zakupach przesyłam potwierdzenie przelewu i jak nie było jeszcze kuriera to wyślą tego samego dnia. 

Mam zupełnie odmienne doświadczenia i teraz tylko z ich oferty korzystam. Żeby nie czekać na przelewy to zaraz po zakupach przesyłam potwierdzenie przelewu i jak nie było jeszcze kuriera to wyślą tego samego dnia. 

no proszę!!!  może jakoś pechowo trafiłem, a może Krakowiacy mają pierwszeństwo :D

Z ostatniej chwili ~ przesyłka dojechała !!! (19 dni od zamówienia i zapłacenia) i jest w niej wszystko to co zamówiłem.

Pozdrawiam,

Dzień dobry, 

powodem, przez który zamówienie było przez ten czas wstrzymane w realizacji, był jak sam Pan zauważył brak wpłaty. Zweryfikowanie wpłaty wymagało interwencji w PayU. Do tego momentu zamówienie widniało u nas jako nieopłacone. Akurat weryfikacja płatności, złożyła się w czasie z ŚDM i utrudnienia z obsługą kurierską były do przewidzenia i nie mieliśmy na nie wpływu.  Od momentu telefonicznego kontaktu Pana z nami, wymiana informacji przebiegała sprawnie.

Dzień dobry, 

powodem, przez który zamówienie było przez ten czas wstrzymane w realizacji, był jak sam Pan zauważył brak wpłaty. 

Zweryfikowanie wpłaty wymagało interwencji w PayU. Do tego momentu zamówienie widniało u nas jako nieopłacone. Akurat weryfikacja płatności, złożyła się w czasie z ŚDM i utrudnienia z obsługą kurierską były do przewidzenia i nie mieliśmy na nie wpływu.  Od momentu telefonicznego kontaktu Pana z nami, wymiana informacji przebiegała sprawnie.

Oj, nie nie, moja wpłata była już 20 lipca, nawet nie pięć minut po złożeniu zamówienia - wysłałem Wam screeny i dowód tej wpłaty.... pisaliście "wpłata nie dotarła, pozdrawiamy". Musiałem sam interweniować i wyjaśniać w PAYU . Gdzie mi wytłumaczyli co i gdzie musicie kliknąć żeby wpłata przeszła na Wasze konto... echh, 

SDM skończyły się, poczekałem jeszcze tydzień i koniec końców, mimo opóźnienia - przyszło to czego potrzebowałem wiec sprawa zamknięta.

Pozdrawiam,