ceemte Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Tak jak w tytule. Chociaż to dość drogi żart. http://www.toys4boys.pl/Maszyna-Piwosza-item2114.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) OOO ceemte wreszcie polskie litery Wielkie dzięki Naprawdę A żeby nie było OT to maszyna fajna ,ale chyba do oglądania bo wątpię w to "pyszne" piwo w niej zrobione Edited January 31, 2010 by pako1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceemte Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Eech, no cóż: te "ogonki" ciągną się za mną przez całe forum. Cóż, sam się zżymam gdy widzę przykłady "nowomowy". Brak znaków diakrytycznych to jeszcze pół biedy, ale wpisy typu "ja tesh bym cie chetnie oblookal na realu" krew mi gotują. Uważam się za propagatora poprawnej polszczyzny ale w granicach rozsądku. Otóż jestem przeciwny używaniu polskich znaków np. w nazwach plików i adresach URL. Zwłaszcza te polskie osobliwości użyte w nazwie pliku w środowisku sieciowym to po prostu KOSZMAR No to "zażółćmy gęślą jaźń"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vettis Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) No muszę to zamówić, bo wychodzą mi same "ciecze ciemne, zawiesiste i po prostu okropne" HAHA I jeszcze jedno "Niektórzy śmiałkowie próbowali ważyć swoje piwa w domu" Chyba na wadze Edited January 31, 2010 by vettis Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszek73 Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 bo to pewnie nowy gadżet dla tych co robią piwo bo jest trendy:cool2: normalnie bajer można zabrać z sobą na imprę i zrobić piwo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceemte Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 No, przecież kupować fermentor za 20zł to żaden lans. A tu proszę - zbawienny sposób na upłynnienie 600zł. Vettis, jak już to kupisz to mogę sobie wziąć twoje "ciemne, zawiesiste i po prostu okropne ciecze"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 "produkt wycofany ze sprzedaży" :o:( ... to już koniec mojej kariery piwowara Link to comment Share on other sites More sharing options...
vettis Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 No, przecież kupować fermentor za 20zł to żaden lans. A tu proszę - zbawienny sposób na upłynnienie 600zł. Vettis, jak już to kupisz to mogę sobie wziąć twoje "ciemne, zawiesiste i po prostu okropne ciecze"? Tylko przyjedź dużym combi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts