krzychu44 Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Witam wszystkich Piwowarów! Mam na imię Krzysiek, mieszkam obecnie w Ostrowie k. Dębicy w województwie podkarpackim. Chyba jak każdy tutaj jestem miłośnikiem piwa, jednak to co obecnie jest w sprzedaży na półkach zmusza, choć to do końca nie jest trafne określenie, bo robię to z uśmiechem na twarzy i eksytacją, do prób warzenia własnego piwka. Narazie są to próby, pierwsze efekty poznam za ok 2 miesiące. Zacząłem pewnie typowe, od brewkit-ów, żeby się wdrożyć w temat i nabyć ogłady w tym niełatwym temacie. Moje ulubione? Cóż, zależy od pory roku albo chwili. Uwielbiam angielskie ciemne mocne piwa typu Guinness, jak i lekkie pilsy. Także będę próbował warzyć każde. I zdobywać wiedzę nie tylko poprzez doświadczenie ale i to forum. Więc dziękuję wszystkim za porady, mniej lub bardziej bezpośrednie. Pozdrawiam. Wysłane z mojego HTC One mini przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts