ts7600 Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Witam, W niemieckich sklepach można kupić gotowy/ fabryczny kegerator. Bardziej dla osób, które nie chcą/ nie mogą wykonać coś takiego samemu. http://www.saturn.de/de/product/_exquisit-bk160-1059142.html Koszt takiego urządzenia to 300-350 euro. Nie widziałem tego osobiście ale wygląda ok. Może ktoś z kolegów widział/użytkował coś takiego i może podzielić się wrażeniami. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.dawid Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Widziałem coś takiego w browarze "Markowy" w Hajnówce. Jak byłem to właściciel dopiero uzbrajał. Ale miał zamiar to dość mocno eksploatować. Jeśli masz konto na fb, znajdź profil browaru i napisz pw. To mały browar głównie obsługiwany przez właściciela, więc z pierwszej ręki się dowiesz jak sprzęt się sprawuje. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts7600 Posted September 10, 2016 Author Share Posted September 10, 2016 Dzieki wielkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts