BialY Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Witam. Moi drodzy spotkał się ktoś kiedyś z fermentorem stożkowym o podstawie z kwadratu a nie okręgu? Miało by to szansę zadziałać czy może są jakieś przeciwwskazania? Zastanawiam się czy nie zrobić czegoś takiego bo jednak wykonanie sporo prostsze niż walcować blachę. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czujnik Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Witam. Moi drodzy spotkał się ktoś kiedyś z fermentorem stożkowym o podstawie z kwadratu a nie okręgu? Miało by to szansę zadziałać czy może są jakieś przeciwwskazania? Zastanawiam się czy nie zrobić czegoś takiego bo jednak wykonanie sporo prostsze niż walcować blachę. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Witam Też kiedyś o tym myślałem ale po głębszych przemyśleniach zarzuciłem projekt ze względu na trudne mycie w miejscach łączenia blach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawon Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 dużo więcej spawania, chyba że z jednego arkusza i zaginany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BialY Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 Hmmm bardziej mnie interesuje czy są jakieś przeciwwskazania natury technicznej. Chodzi o to czy będzie działał tak jak walcowy. Kwestie wyprodukowania tego nie są dla mnie zbyt ważne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts