Bajor Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 (edited) Witam wszystkich miłośników piwa!Mam na imię Mateusz i mieszkam w Poznaniu. Moją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem jakieś pół roku temu. Przez ten czas raczej starałem się uczyć czytając o doświadczeniach innych. Teraz jednak przyszedł czas na aktywny udział na forum. Póki co uwarzyłem 7 warek. Były upadki - wylanie 25 litrów zakażonej APY, ale też były wzloty - mój weizen dostał się do finałowej 15-ki w VIII konkursie piwowarów domowych w Poznaniu. Często lubię eksperymentować z recepturami, wiec mam nadzieje, że to forum pozwoli mi na fajne konsultacje w kwestii receptur jak i unikalnych problemów Pozdrowienia dla wszystkich piwowarów !! Edited November 22, 2016 by Bajor Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Wzlotów i wzlotów! Pozdrowienia z Wildy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown000 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Powodzenia Więcej wzlotów niż, wzlotów Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulCraft Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 To ja mogę pozdrowić z Łazarza. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts