jurekmyken Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 witam wszystkich serdecznie, pozdrawiam piwowarów z Radomska jeśli takowi są ( na mapie nie widziałem tej miejscowości). Cóż może kilka słów o sobie. Mam 33 wiosny, pochodzę z Opola, mieszkam obecnie w Radomsku. uwielbiam piwo, i kiedy znalazłem tę stronę natychmiast się zarejestrowałem. Nie wiem nic o własnym wyrobie piwa, dlatego też muszę jak najszybciej dołączyć do grona pasjonatów. Zamówiłem już podstawowy podręcznik, ale mam nadzieję że znajdę wśród was wsparcie i pomoc przy pierwszych Warkach. Będę się starała w miarę możliwości dzielić się osiągnięciami , oraz wysłuchiwał porad i wskazówek. No cóż myślę że w kolejnych postach przybliżę swoją osobę, lub zainteresuję ciekawym tematem. Pozdrawiam wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Witam, wsparcie i pomoc na tym forum znajdziesz na pewno Życzę dużo radości z warzenia własnego piwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Witaj serdecznie jurekmyken Miło nam powitać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts