anteks Posted June 25, 2017 Share Posted June 25, 2017 Sędziowie szczególnie zachwalali bardzo wysoki poziom piw w kategorii 'Wariacje' Gratuluje! Może w finale bo o eliminacjach krążyły różne opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digy Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Co z metryczkami, kiedy, gdzie i jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Następny niecierpliwy. Chyba jeszcze nie wiesz, że piwowarstwo uczy cierpliwości. Przypomnij sobie kiedy był konkurs i jaka data jest dzisiaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Następny niecierpliwy. Chyba jeszcze nie wiesz, że piwowarstwo uczy cierpliwości. Przypomnij sobie kiedy był konkurs i jaka data jest dzisiaj. Niecierpliwy? Zapytać nie można? Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordas Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Zapewne tak, jak w wypadku każdego konkursu zgłoszonego do Pucharu - powinny być gotowe do 2 tygodni od ogłoszenia wyników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Przepraszam jeżeli to jest gdzieś zapisane lub zostało podane, ale 5 kg słodu upominkowego otrzymywali piwowarzy będący na piwobraniu? Czy może jest opcja opłacić kuriera żeby podesłali? Chciałbym przetestować słód na którym powstaje oryginał no i wiadomo zawsze na 3 warki po 12 litrów będzie Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Przepraszam jeżeli to jest gdzieś zapisane lub zostało podane, ale 5 kg słodu upominkowego otrzymywali piwowarzy będący na piwobraniu? Czy może jest opcja opłacić kuriera żeby podesłali? Chciałbym przetestować słód na którym powstaje oryginał no i wiadomo zawsze na 3 warki po 12 litrów będzie Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka 5kg słodu dostaną wszyscy którzy wysłali do grodziska piwo. Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
1therion Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 (edited) słód dostaną wszyscy (browar już sam organizuje transport). A dla ciekawych - ten sam słód, na którym warzy browar w Grodzisku można kupić tu: https://www.homebrewing.pl/slod-pszeniczny-wedzony-debem-bruntal-czechy-5kg-p-1069.html Edited June 29, 2017 by 1therion Marcin_K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeHow77 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Czy słód będzie ześrutowany? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Czy słód będzie ześrutowany? ;-)No proszę Cię... Jasne że nie Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeHow77 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Nie było to dla mnie jasne ,więc zapytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 (edited) Może browar do słodu dołączyłby słoiczek z drożdżami? Edited June 30, 2017 by anteks GB... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeHow77 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Super pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalski228 Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 witam mam pytanie co się dzieje z obiecanymi 5kg słodu? dostał ktoś w ogóle paczkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Ja jeszcze nie Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkkr Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Ja też jeszcze nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek- Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Jeszcze nie. Ale biorąc pod uwagę upały, to mi się nie spieszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadzik Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Jak dotrze coś za miesiąc czy dwa to też się nie obrażę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Jak dotrze coś za miesiąc czy dwa to też się nie obrażę.Oczywiście że się nie spieszy, ale jak było obiecane to jak dla mnie być powinno. Na razie cierpliwie czekamy. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Kiedys wygrałem ten konkurs i załatwiłem sobie mały bonusik do nagrody. Niestety przez 3 misiące byłem zwodzony i w końcu olałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter88 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Do mnie dotarly metryczki, fanty od browaru i nagroda w pln. Nie wiem kto wysyla slod i bony no ale mam nadzieje ze kiedys dojda chmiel i drodze juz czekaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikaz Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Właśnie dotarł do mnie słód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Informuje z dużym opóźnieniem, słód przyszedł. Więc szacunek za słowność dla organizatorów.Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek- Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Panie i panowie, dajcie znać czy ktoś jeszcze oprócz mnie nie dostał słodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mycroft Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Ja wciąż nie dostałem niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts