eltomek Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 (edited) Co sądzicie o montażu czujnika temperatury DS18B20 w takim patencie https://www.aliexpress.com/item/2-5-Inch-Kettle-Thermowell-Kit-1-2-Install-Fastening-Fittings-Homebrew-Beer-Bar-DIY-Wine/32797344529.html - zda to egzamin, czy raczej bezwładność tej gilzy będzie zbyt duża? Edited October 11, 2017 by eltomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eselchen Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Wg mnie jak napakujesz do środka silikonowej pasty termoprzewodzącej to będzie ok. BTW. Nie lepiej kupić od Pamela? Cena podobna i przynajmniej sprawdzona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jac007 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Dnia 11.10.2017 o 23:23, quattro napisał: Nie lepiej kupić od Pamela? Cena podobna i przynajmniej sprawdzona. Czujniki Pamela to największe dziadostwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hary86 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 A możesz podlinkować jakąś inną propozycję, godną polecenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eselchen Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 8 godzin temu, jac007 napisał: Czujniki Pamela to największe dziadostwo. Co z nimi jest nie tak ? Przecież to najzwyklejszy DS18B20 na przewodzie włożony w obudowe z gwintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jac007 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 3 godziny temu, quattro napisał: Co z nimi jest nie tak ? Przecież to najzwyklejszy DS18B20 na przewodzie włożony w obudowe z g wintem. Kupiłem u nich regulator mocy i tem PRD2U przyciski działały jak chciały z sondy wypadał kabel.Przy reklamacji usłyszałem żebym sobie wsadził zapałkę,totalne olanie klienta. 8 godzin temu, Hary86 napisał: A możesz podlinkować jakąś inną propozycję, godną polecenia? Używam teraz Sterowniki Bolecki i jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts