Jump to content

[Docent]O rzemieślniczych cydrach z Przemkiem Iwankiem


Pierre Celis

Recommended Posts

Dzień Cydru zorganizowany w Craft Beer Muranów, a ściślej mówiąc degustacja cydrów przygotowana i poprowadzona przez Przemka Iwanka z kulinarnym wsparciem Jarecki Gotuje była doskonałą okazją do rozmowy o cydrze. Jakie są podobieństwa i różnice między rynkiem rzemieślniczych cydrów i piw? Ile mamy w Polsce rzemieślniczych cydrowni i jakim wyzwaniom muszą stawić czoła? I czy cydr może stanowić ciekawą propozycję dla miłośnika piwa? Zobaczcie rozmowę ze specjalistą w kwestii rzemieślniczego cydru – Przemkiem Iwankiem!

l2150474.jpg?w=150&h=113 l2150477.jpg?w=150&h=113 l2150481.jpg?w=150&h=113 l2150483.jpg?w=150&h=113 l2150488.jpg?w=150&h=113 l2150485.jpg?w=150&h=113 l2150502.jpg?w=150&h=113 l2150506.jpg?w=150&h=150 l2150508.jpg?w=150&h=150 l2150513.jpg?w=150&h=113 l2150517.jpg?w=150&h=113 l2150521.jpg?w=150&h=113 l2150522.jpg?w=150&h=84
b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.