Mason Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Jako świeży użytkownik forum witam się z wszystkimi. W piwowarstwie domowym stawiam swoje pierwsze kroki, ale już pierwsze samodzielnie uwarzone piwo przekonało mnie że warto . Zamieszkuję w Młochowie, pod Warszawą a na co dzień spełniam się jako szumnie zwany pracownik naukowy W objęcia piwowarstwa domowego pchnęła mnie ciekawość, mizeria piwna w sklepach a także... przeznaczenie. Moje nazwisko brzmi Chmielarz Tak więc witam serdecznie forumową społeczność, wasze zdrowie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vettis Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Witaj Chmielarzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Witam serdecznie kolegę, posiadając tak zacne nazwisko nie może wyniknąć z tego nic innego, jak tylko powiązanie z domowym piwowarstwem Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 A i ja witam:) a nazwisko pierwsza klasa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 I jo witom, Jak mosz nazwisko Chmielarz to musisz chmielić. Jo znom pełno Piwoń'ów jednak te gizdy nie są od piwa yno chyba od kwiotków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Witam. No to chmiel, tylko żebyś nie przesadził z IBU Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Witam i życzę powodzenia przy warzeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Miło nam powitać piwowara i naukowca. Może Ty się czegoś nauczysz od nas a my od Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignac99 Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 (edited) Witam na forum Edited April 7, 2010 by Ignac99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gesio0 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Witam i powodzenia przy warzeniu życzę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts