Jump to content

hallo :)

klarkid

Recommended Posts

Czesc! Witam wszystkich uzytkownikow forum :) Nazywam sie Karol, mieszkam w Opolu i uczeszczam jeszcze do LO ;) na 19 urodziny zazyczylem sobie od rodzicow i siotry zestaw do robienia warek :/ zajaralem sie tym po przeczytaniu artykulu w Wysokich Obcasach o domowym piwowarstwie. Juz nie moge doczekac sie robienia pierwszej warki, dla mnie jest to super sprawa! Mam nadzieje ze pomozecie mi, bo ja lubie zawsze wiedziec dokladnie i bede mial mnostwo pytan do Was (glupich tez nie zabraknie) hihi. Chcialbym stac sie prawdziwym piwowarem. W sumie to nie mialem jeszcze okazji sprowac takich wyrobow poza wizytami w Spiżu we Wroclawiu, po prostu kocham piwo karmelowe (moze uda mi sie kiedys zrobic takie :)) Poza tym to interesuje sie filmem (uwielbiam filmy Tima Burtona), lubie wszelkie sporty (zwlaszcza zima snowboard) i gry planszowe (moge grac godzinami w milym towarzystwie ;)). No i czuje sie slonzokiem, mozna powiedziec taki lokalny patriota :)

To tyle o mnie , czekam na moj prezent:D

Ps. A poki co najwieksza przyjemnosc sprawia mi wymyslanie nazw i etykiet. Moj browar bedzie nazywal sie Karlove Varky :/

Edited by klarkid