klarkid Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Czesc! Witam wszystkich uzytkownikow forum Nazywam sie Karol, mieszkam w Opolu i uczeszczam jeszcze do LO na 19 urodziny zazyczylem sobie od rodzicow i siotry zestaw do robienia warek zajaralem sie tym po przeczytaniu artykulu w Wysokich Obcasach o domowym piwowarstwie. Juz nie moge doczekac sie robienia pierwszej warki, dla mnie jest to super sprawa! Mam nadzieje ze pomozecie mi, bo ja lubie zawsze wiedziec dokladnie i bede mial mnostwo pytan do Was (glupich tez nie zabraknie) hihi. Chcialbym stac sie prawdziwym piwowarem. W sumie to nie mialem jeszcze okazji sprowac takich wyrobow poza wizytami w Spiżu we Wroclawiu, po prostu kocham piwo karmelowe (moze uda mi sie kiedys zrobic takie ) Poza tym to interesuje sie filmem (uwielbiam filmy Tima Burtona), lubie wszelkie sporty (zwlaszcza zima snowboard) i gry planszowe (moge grac godzinami w milym towarzystwie ). No i czuje sie slonzokiem, mozna powiedziec taki lokalny patriota To tyle o mnie , czekam na moj prezent:D Ps. A poki co najwieksza przyjemnosc sprawia mi wymyslanie nazw i etykiet. Moj browar bedzie nazywal sie Karlove Varky Edited January 20, 2008 by klarkid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Witam! Na początek polecam czytanie forum. Znajdziesz tam odpowiedzi na większość pytań Życzę udanych warek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Witam oczywiście zawsze możesz liczyć na naszą pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Witam Opolskiego piwowara ( czy lokalny paryjotyzm to pisanie bez polskich znaków ) Edited January 20, 2008 by anteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Witam.Na wstepie radzę zapoznać sie ze sprzetem potrzebnym do warzenia piwa oraz z literaturą.To zaoszczędzi ci dużo pracy. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 No i czytać, czytać, czytać to również nam zaoszczędzi pisania niepotrzebnych postów. Powodzenia. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts