Pieron Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Heee, Kolor złoty lub żółto złoty, nieklarowne. Piwa było pod som kragel Piana o dużych bąbelkach szybko zredukowała się do cienkiej warstwy. Zapach to kolendra. W smaku dojść przyprawione. Zdaje się że kolendra zdominowała to piwo i jest na 1 miejscu, potem lekko cytrusy. Dla mnie super ale trochę mniej kolendry by się zdało powtarzając to piwo. Dzięki Grzesiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Foto: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Cześć Prawdę mówiąc jestem z tego piwa mono niezadowolony - mętność nie ustępuje, za mocno przyprawione. Poleży jakiś czas w piwnicy może się jakimś cudem polepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 (edited) ja też mam skrzynkę piwa które leży "bo może będzie lepsze". Zrobiłem piwo korzenne i wyszło mocno kwaskowe, ale to wina ziół. Nadal jest słabo nagazowane, ale wciąż mam nadzieje że się "uleży" i będzie dobre. właśnie spróbowałem mojego korzennego, jeszcze nie ma gazu, ale smak się wygładził i jest już całkiem do picia. Jeszcze tylko gaz i będzie pyszne Edited May 3, 2010 by wsaczuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts