Jump to content

Post nr 50.000, 100.000

Recommended Posts

Witajcie !

Nasz znany wszystkim kolega Jejski zaproponował pomysł, oraz nagrodę ze swojej strony w postaci torby piwowarskiej "JDP" osobie, która napisz post nr 50 000 na forum piwo.org

Pomysł fajny i trzymam również kciuki na zwycięzcę!

Jejskiemu plusik za zaangażowanie w życie forumowe. :) (jak napisze w tym wątku coś na potwierdzenie :) )

Oczywiście że napiszę coś na potwierdzenie, ale nie widzę w ofercie sklepu homebrewing.pl torby którą mogę ufundować :o

Witaj,

a nie skończy się to nabijaniem postów w typie - ja też popieram/a ja nie, bez jakiegokolwiek merytorycznego poparcia?

Chyba że chodzi o post numer 50 000 - a nie 50 tys postow, tak teraz do mnie dotarło? Bo późno już?

pzdr

flood

a nie skończy się to nabijaniem postów w typie - ja też popieram/a ja nie, bez jakiegokolwiek merytorycznego poparcia?

Jesteśmy normalni, to i po co się wysilać na umór. Na kogo wypadnie na tego bęc :) .

Zapomnijmy o tym konkursie więc na te kilkaset postów. :)

Mój zakupiony nakład toreb się już wyczerpał, ale mam jeszcze żelazny zapasik.

Przewrotnie zamykam wątek do czasu rozstrzygnięcia :)

Post nr 50.000 uczynił Josefik tutaj :beer:

Co za tym idzie, torba ufundowana przez Jejskiego właśnie do niego trafi :cool:

Josefika proszę o podanie adresu na PW gdzie ma zostać wysłana torba JPD

a dyć już dajta spokój :cool:

Jak to na forum. Jeśli było by od a do zet tylko konstruktywnie to nie było by życia w tym co piszemy (mówimy) i czujemy. Po prostu samo życie. Nie można być szczytem elokwencji cały czas! Jesteśmy tylko ludźmi i to wszystko i aż wszystko :beer:

a dyć już dajta spokój :)

Jak to na forum. Jeśli było by od a do zet tylko konstruktywnie to nie było by życia w tym co piszemy (mówimy) i czujemy. Po prostu samo życie. Nie można być szczytem elokwencji cały czas! Jesteśmy tylko ludźmi i to wszystko i aż wszystko :)

Jejski to zabrzmiało jakbyś usprawiedliwiał mój słabszy dzień ;)

a to była tylko żałosna próba rozładowania napięcia w tamtym wątku.

cholera zapomniałem zagrać w lotto :)

• 6 months later...
Można ;)

Kolega Anteks -> tutaj

Gratuluję :okey:

A dlaczego ten post ma numer 75722?

Bo tyle postów od początku działania forum np. zostało skasowane, lub uległo moim manewrom. Licznik w stopce forum zlicza faktyczną ilość, a nr postów widoczny np. w adresie, jest kolejny który silnik bazy nadaje wpisom.

• 3 months later...
  • 1 month later...

Obawiam się że post 100000 już padł. Z mojej strony pragnę zaproponować (jeśli post naprawdę już był) prezenty dla piszącego. Są duże szanse że ktoś kto go napisał będzie w Żywcu i tam każdy z nas może obdarować szczęśliwca piwem, chmielem, słodem, gęstwą lub jakimś piwowarskim gażetem. :D Chodzi mi o podkreślenie tego jubileuszu. :P Proszę Tomka jeśli post naprawdę już był o chwilowe nie podawanie laureata. Kto wchodzi do zabawy? Ja pierwszy, chyba że ktoś ma jakieś lepsze pomysły?

ja mogę podarować skos z ciekawymi drożdżami - mam duvela i grodziskie, a pewnie będę miał drożdże trapistów. Do tego probówki i ezy do mnożenia.

a do postu 100 000 jeszcze zostało 1500 :P

Edited by Wiktor

a do postu 100 000 jeszcze zostało 1500 :P

Z tego co wszyscy widzą to właśnie napisałeś 101511 posta. Poczekajmy, niechaj Tomek się wypowie.