Darko! Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 (edited) Cześć wszystkim. Ciężko ukryć dlaczego tutaj do was zawitałem. Po kilkuletniej przygodzie z winiarstwem, chciałbym poszeżyć swój zakres zainteresowania i doświadczenia o wrzenie piwa. Zacząłem od popularnych brew kit'ów, które mało mają wspolnego z warzeniem. Czas zacząć przygodę od podstaw, tym bardziej, że bakcyla złapałem mając stały kontakt z jednym ze śląskich browarów. Widok procesów warzenia, leżakowania, rozlew i wiele innych z tym związanych tylko umocnił mnie w przekonaniu, że czas w końcu spróbować sił w pełnym zakresie. Dzięki za poświęcenie czasu na przeczytanie tego maila. Cześć i pozdrawiam. Edited November 10, 2018 by Darko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darinho Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Witam (chyba) imiennika i powodzenia w poszeRZaniu swojego zakresu zainteresowań ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko! Posted November 13, 2018 Author Share Posted November 13, 2018 Jak widać można tu nie tylko podszkolić sie w tematyce warzenia piwa dzięki za poprawę. Jak widać "rZ" u piwowara to już taki mały fetysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts